Hoe kunnen we u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat ons onderscheidt zijn onze mensen

Wat ons onderscheidt zijn onze mensen

Eerlijk gezegd is het niet de energie van onze verhuuroplossingen die het verschil maakt. Het is de energie van onze mensen. Toegewijde experts, die echt alles willen weten en niets zomaar aannemen. We stellen slimme vragen en vertellen het eerlijk als we bepaalde kennis over jouw wereld niet hebben. Pas dan kunnen we oplossingen bieden die echt werken, vandaag en morgen.

We voelen ons verantwoordelijk voor de wereld waarin we leven. Daarom zoeken we altijd naar mogelijkheden om brandstofverbruik en uitstoot te verminderen. Wat je uitdaging ook is: wij creëren altijd de beste oplossing met oog voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en je economische situatie.

Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de industrie, offshorebedrijven, ziekenhuizen, datacenters, nutsbedrijven en evenementen. Wij zijn er om jou te helpen.

Contact

Onze manier van werken

Bij het uitwerken van een applicatie houden we rekening met allerlei aspecten, waaronder de vier essentiële elementen die je hier ziet. Ons doel is om jouw leven te vergemakkelijken en een oplossing te bieden die in al je behoeften voorziet.

Services

We bieden naast technische ondersteuning ook andere services. Wij zijn er voor jou, of je nu remote monitoring, 24/7 service, brandstofbeheer of een noodplan nodig hebt.

Engineering

Onze ervaren applicatie-engineers zijn vanaf het begin betrokken bij het project, en nemen alle opties in overweging om de beste oplossing te kunnen bieden.

Veiligheid

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, voorschriften en certificeringen.

Duurzaamheid

Wat je uitdaging ook is: we bekijken alle mogelijkheden in het kader van duurzaamheid, met het oog op betrouwbaarheid en jouw economische situatie.

We zijn trots op onze projecten

Pop-up theater Studio 100

Studio 100 bouwde een pop-up theater, een semi-permanente evenementen locatie die voor diverse evenementen zoals musicals en concerten wordt gebruikt. Voor deze locatie was een betrouwbare en flexibele oplossing voor verwarming en koeling nodig. Wij onwikkelden een oplossing met garantie van een constante binnentemperatuur van 21°C.

Meer over dit project
We zijn trots op onze projecten

Johan Castberg FPSO

In 2023 opent Equinor het Johan Castberg-olieveld in de Barentszee. Het bestaat uit een zeebodemveld en een verankerd productieschip - een zogenaamde FPSO. Het schip voer van Singapore naar Noorwegen en ons werd gevraagd een tijdelijke energieoplossing voor deze reis te ontwerpen.

Meer over dit project
We zijn trots op onze projecten

Feld Entertainment-Disney on Ice

De Disney on Ice show reist letterlijk de hele wereld af, en brengt het Disney gevoel bij miljoenen families. Het spreekt voor zich dat hun geweldige shows een eveneens geweldige temperatuur voorziening vereisen voor het maken van de ijsbanen.

Meer over dit project

Safety first

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Wij ontwerpen applicaties en oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en aan alle voorschriften en certificeringen.

Onze engineers zijn goed opgeleide experts die weten hoe ze in hun werk alle voorschriften moeten volgen. We zijn ISO 9001-, ISO 14001- en OHSAS 18001-gecertificeerd.

LDW

Limiteer je aansprakelijkheid, maak gebruik van onze Loss and Damage Waiver

Download the LDW here

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact