Skip to main content

Samenwerken zoals nooit tevoren

Wat maakt ons anders dan andere verhuurbedrijven?

Naast het werken met leuke collega’s, professionele apparatuur en hoogwaardige machines, mag je bij Pon Energy Rental rekenen op mooie kansen, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waarom Pon Energy Rental?

Pon Energy Rental streeft ernaar om een inclusieve en diverse werkomgeving te creëren, waarin iedereen gelijke kansen krijgt en zich gewaardeerd voelt. We geloven dat deze diversiteit de bron van prikkelende perspectieven en verfrissende ideeën is. Iets wat bijdraagt aan de verdere groei en innovatie van ons bedrijf. Door te investeren in talenten en toekomstige leiders, streven we ernaar om teams te versterken en een cultuur te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en kan excelleren.

Bij ons is er plaats voor iedereen. Ongeacht opleiding of achtergrond. Dit leidt tot een verrassende, brede en veelzijdige mix van collega’s. Maar ondanks deze veelzijdigheid is er één uniforme verbindende factor en dat is de manier hoe we met elkaar en onze klanten omgaan. Deze uniforme waarden en normen, tezamen met een gezonde dosis passie, vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier, maken van ons een uniek en ijzersterk team.

Let’s power your business

Meer

De kernwaarden van Pon

Ons moederbedrijf Pon levert wereldwijd een flinke bijdrage in het verbeteren van leef-en werkomgevingen. Daarom adopteren wij bij Pon Energy Rental met trots de kernwaarden van Pon:

Make it fun

Werken met plezier is serious business! We zijn open, informeel en optimistisch. Wees jezelf, dat vinden we belangrijk. We werken hard en delen en vieren successen.

Passion to perform

We hebben de passie om te presteren en focussen op concrete resultaten. We maken af waar we aan beginnen en zijn altijd bereid om een stap extra te zetten. We geven nooit op.

Trust to act

We krijgen het vertrouwen om ons werk te doen en doen dat daadkrachtig. We zetten onze sterke eigenschappen en de vrijheid die we krijgen in om de beste resultaten te boeken.

Care and act responsibly

We zijn verantwoordelijk voor wat we doen en overzien de consequenties voor onze stakeholders en onze omgeving. We zijn eerlijk, open en direct.

‘Make it fun’ is één van de vier kernwaarden van Pon. En het is zo waar! Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.

Marieke Maas Sales Engineer

Waar ik het meest trots op ben is onze servicegerichte cultuur, we gaan tot het uiterste.

Maike Denissen Business Development Manager

Werken bij Pon is dynamisch, geen dag is hetzelfde omdat de verhuurmarkt continu anticipeert op bepaalde gebeurtenissen.

Alette Rozenbroek Sales Support Coordinator

Het leukste aan werken bij Pon Energy Rental zijn de collega’s, we werken met veel plezier samen.

Chrisander Kamsvåg Service & Maintenance Engineer

De baan is erg leerzaam en spannend omdat er voortdurend nieuwe projecten zijn en het oplossen van klantuitdagingen op een snelle en effectieve manier erg leuk is.

Magnus Amundsen Sales Engineer

Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk bij Pon Energy Rental, er is nooit een saaie dag.

Isabelle Sundin Marketing & Communication Coordinator

5 Resultaten
Vast Techniek

Application Engineer Power (Benelux)

Nederland, Bladel
Meer informatie
Vast Commercieel

Sales Engineer België

België, Antwerpen
Meer informatie
Vast Techniek

Service & Maintenance Engineer

Nederland, Bladel
Meer informatie

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact