Skip to main content

Hilton Foods Group is een internationaal vleesverwerkingsbedrijf. Ze hadden onderhoud gepland aan de stroomtransformatoren van de productieruimte, waardoor de koeling en stroomvoorziening volledig zou worden stilgelegd. Om het productieproces te waarborgen, vroegen ze ons om een tijdelijke energie oplossing. 

Met onze oplossing garandeerden we een temperatuur van 4°C in hun productiehal, een voorwaarde vanuit de regelgeving inzake voedselveiligheid. De installatie omvatte een koelmachine van 250KW, 3x low temperature airhandlers, een 250kVA generator, een brandstoftank en buffertank en alle toebehoren. 

Om het productieproces te waarborgen organiseerden we de levering en de-installatie tijdens het weekend. Dankzij onze applicatie konden zij hun productie voortzetten; het verpakken van 1 miljoen kilo vlees per week. 

Over dit project

  • Voedselindustrie 
  • Low temperature koeling  
  • Flexibiliteit 

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact