Hoe kunnen we u helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oplossingen op maat voor elk project

3 resultaten

Feld Entertainment-Disney on Ice

De Disney on Ice show reist letterlijk de hele wereld af, en brengt het Disney gevoel bij miljoenen families. Het spreekt voor zich dat hun geweldige shows een eveneens geweldige temperatuur voorziening vereisen voor het maken van de ijsbanen.

Bekijk project

Pop-up theater Studio 100

Studio 100 bouwde een pop-up theater, een semi-permanente evenementen locatie die voor diverse evenementen zoals musicals en concerten wordt gebruikt. Voor deze locatie was een betrouwbare en flexibele oplossing voor verwarming en koeling nodig. Wij onwikkelden een oplossing met garantie van een constante binnentemperatuur van 21°C.

Bekijk project

Johan Castberg FPSO

In 2023 opent Equinor het Johan Castberg-olieveld in de Barentszee. Het bestaat uit een zeebodemveld en een verankerd productieschip - een zogenaamde FPSO. Het schip voer van Singapore naar Noorwegen en ons werd gevraagd een tijdelijke energieoplossing voor deze reis te ontwerpen.

Bekijk project

Waarom onze klanten ons een 9,3 geven

Ik blijf me verbazen over jullie betrouwbaarheid en inzet

James MaCloud Technical Operations Manager, Feld Entertainment

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact