Skip to main content


Fleet Manager

Solliciteer nu
man next to machine
Techniek
Deel deze vacature

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Fleet Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het specificeren, kopen en introduceren van de rental vloot voor Pon Energy Rental, afgestemd op de behoeften vanuit de markt.

Je stuurt een team aan van Product Managers (gevestigd in de Benelux en Noorwegen), waarbij je zorgdraagt dat uitstekende ondersteuning wordt geboden aan Sales, Application Engineering en Operations bij het beheer en de beschikbaarheid van de vloot. Belangrijke onderdelen daarbij zijn het tijdig faciliteren van correcte vlootdocumentatie en trainingsmateriaal. Je werkt samen met onze partners en leveranciers (waaronder Caterpillar) om tot de beste producten te komen met een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Een ander belangrijk onderdeel van jouw rol is de strategische fleet planning. Je stelt deze op met input vanuit Sales, Business Development, Finance en Operations. De beslissingen worden gemaakt met behulp van analyses van vlootdata. Denk hierbij aan bezettingsgraad, gemiddelde vlootleeftijd, bedrijfsuren en (nieuwe) technische ontwikkelingen.
Daarnaast ontwikkel je het beleids- en procedurekader met betrekking tot de ontwikkeling, aanschaf, onderhoud, veilig gebruik en verwijdering van onze vloot.

We zijn op zoek naar een oplossingsgerichte Fleet Manager met een analytische mindset en oog voor detail. ‘Continuous improvement’ is voor jou een bekende term. Verder beschik je over:

  • Een HBO-opleiding in de richting van Logistiek, Business Administration of gelijkwaardige kennis opgedaan middels ervaring
  • Technische kennis op het gebied van Electricieit en / of Temperatuurbeheersing
  • Kennis van omgevings- en veiligheids- wet en regelgeving
  • Sterke ERP en andere computer software vaardigheden
  • Algemene financiële en boekhoudkundige kennis
  • Ervaring met het aansturen en coachen van een team
  • Een duidelijk begrip van en/of ervaring met het werken in de Rental markt (pré)
  • Ervaring met het werken in een internationale omgeving. Je vindt het geen probleem om te reizen
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift

Solliciteer op deze vacature

We horen graag van je!
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Amanda Herremans

HR Advisor

Interesse in deze vacature, maar heb je toch eerst nog een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op met Amanda Herremans (HR Advisor) via +31612882337 of [email protected]. Ze beantwoordt jouw vragen graag!