Skip to main content

Sales Engineer België

Solliciteer nu
man next to machine
Commercieel
Deel deze vacature

Krijg je energie van het verhuren van tijdelijke energie oplossingen voor diverse marktsegmenten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klantenportefueille is de laatste jaren flink gegroeid en deze groei willen we graag kracht bijzetten.  

In deze functie maak je onderdeel uit van het Sales team en je rapporteert aan de Sales Manager Benelux. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en werkt in de offerte voorbereiding veel samen met de Sales binnendienst en onze Application Engineers, die de technische uitwerking van het project voorbereiden. Jij bent in de lead en informeert alle relevante stakeholders tijdig om een gezamenlijk succes te garanderen.  

Je bent veel op de weg, zodat je dichtbij onze klanten staat. Dit maakt dat je proactief acteert en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Dat zit in ons DNA: de klant staat centraal in onze verhuuroplossingen. We zetten met plezier een stap extra om de beste oplossing voor onze klant te realiseren en we gaan elke uitdaging aan.  

Wij vragen van jou een energieke, gedreven en nieuwsgierige instelling. Je bent in staat om een goede verbinding te onderhouden met mensen; dat is hoe anderen jou omschrijven. Jij denkt in oplossingen en weet met jouw communicatieve vaardigheden de contacten met klanten en (interne) stakeholders goed te onderhouden. Dankzij jouw skills en gedrevenheid weet je onze klanten mee te nemen in trends en ontwikkelingen, waaronder de aanstaande energietransitie. Verder vragen wij:  

  • Enkele jaren relevante werkervaring in een commerciële functie in België 
  • Ervaring in de verhuurwereld is een pré, technisch inzicht is een vereiste 
  • Affiniteit met industrie (B2B)  
  • Je bent proactief, denkt in mogelijkheden en oplossingen   
  • Je hebt een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit, de verhuurmarkt is dynamisch en staat nooit stil  
  • Je bent een teamplayer, die ook onder druk blijft presteren 
  • Uitstekende kennis van de Vlaamse en Engelse taal in woord en geschrift  
  • Kennis van Franse taal is een pre vanwege activiteiten in de Benelux 
  • Je bent in bezit van rijbewijs B 

Solliciteer op deze vacature

We horen graag van je!

Ruud van den Heuvel

HR Advisor

Interesse in deze vacature, maar heb je toch eerst nog een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op met Ruud van den Heuvel (HR Advisor) via +31 (0)6 57 693 749 of [email protected].

Hij beantwoordt jouw vragen graag!