Skip to main content

Intervju med Isabelle Sundin

Isabelle er 34 år gammel, bor i Drammen og jobber som Marketing & Communication Coordinator hos Pon Energy Rental i Drammen.

Isabelle vokste opp i Sverige og flyttet til Norge da hun var 21 år gammel for å jobbe med salg og kundeservice. Etter 6 år som salgs- og kunderådgiver bestemte hun seg for at hun ville jobbe med markedsføring og begynte som salgs- og markedskoordinator i et byggeverktøyfirma. I 2022 bestemte hun seg for at det var på tide med noe nytt og søkte på jobben hos Pon Energy Rental. Hun begynte i selskapet i juni og ble umiddelbart inkludert i et omprofileringsprosjekt siden selskapet skulle skifte navn etter et eierskifte.

“Jeg trives veldig godt i Pon Energy Rental, det er aldri en kjedelig dag her. Arbeidsoppgavene er varierte og arbeidsmiljøet er veldig godt, vi har det veldig gøy sammen på jobb. Det var veldig gøy og givende å få være med på et stort omprofileringsprosjekt, og jeg er veldig glad for å kunne styre min egen arbeidsdag.”

Ved siden av jobben studerer hun på deltid på nett for å oppnå en bachelorgrad i markedsføringsledelse. Hun startet studiene i august 2022 og skal være ferdig i juni 2028. “Det er veldig nyttig og gøy å kunne bruke kunnskapen fra studiene direkte i jobben, og jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å studere ved siden av jobben, siden man kan bruke kunnskapen med en gang.”

 

3 spørsmål

 

Hva liker du best med jobben?
Definitivt kollegene og kulturen, vi har det veldig gøy sammen og det er lett å be om hjelp eller innspill når man trenger det. Jeg liker også arbeidsoppgavene mine, de er veldig varierte og det blir aldri kjedelig.

Hvilke er dine hobbyer og interesser?
Ved siden av studiene tilbringer jeg tid i stallen der jeg tar meg av hestene og rir dressur. Jeg reiser også mye for å besøke kjæresten min, som bor 2,5 timer unna Drammen.

Hvordan vil du beskrive det er å jobbe i Pon Energy Rental, og hva er ditt stolteste arbeidsøyeblikk?
Tempoet er til tider høyt, noe som kan være utfordrende men samtidig morsomt. Du får muligheten til å bli involvert i nye prosjekter, og hvis du ønsker det, kan du utvikle deg mye. Siden selskapets virksomhet spenner over et stort område med prosjekter i mange ulike markedssegmenter, lærer man også mye om ulike bransjer, noe som er veldig gøy og interessant. Det jeg er mest stolt av, er rebranding-reisen og alle oppgavene som er gjennomført.

Jeg trives veldig godt i Pon Energy Rental, det er aldri en kjedelig dag her.

Isabelle Sundin Marketing & Communication Coordinator