Over ons

Over ons

Pon Energy Rental levert kwalitatieve verhuuroplossingen voor stroom en temperatuurvoorziening. Eerlijk gezegd is het niet de energie van onze oplossingen die het verschil maakt. Het is de energie van onze mensen. Toegewijde experts, die echt alles willen weten en niets zomaar aannemen. We stellen slimme vragen en vertellen het eerlijk als we bepaalde kennis over jouw wereld niet hebben. Pas dan kunnen we oplossingen bieden die echt werken, vandaag en morgen. En dit altijd met een persoonlijke touch.

Om steeds weer deze hoogwaardige dienstverlening te kunnen leveren starten we elk nieuw project met een persoonlijk inventarisatiegesprek. Al pratende ontdekken we samen alle voor de hand liggende en eventueel verborgen uitdagingen. Tijdens dit gesprek, gedurende het project en bij elke toekomstige uitdaging mag je vertrouwen op onze expertise. We zijn er om je te helpen.

Graag ontzorgen we je met een totaaloplossing door ook de volgende diensten te bieden:

  • Remote monitoring
  • Brandstofbeheer
  • Levering op locatie
  • 24/7 calamiteiten service

Onze werkwijze

Alles op alles zetten voor de klant, altijd met een persoonlijke touch.

Onze aanpak

Klanten ontzorgen door het bieden van tijdelijke hoogwaardige stroom- en temperatuurvoorzieningen.

Onze cultuur

Bij Pon Energy Rental is er plaats voor iedereen. Ongeacht opleiding of achtergrond. Dit leidt tot een verrassende, brede en veelzijdige mix van collega’s. Maar ondanks deze veelzijdigheid is er één uniforme verbindende factor en dat is de manier hoe we met elkaar en onze klanten omgaan. Deze uniforme waarden en normen, tezamen met een gezonde dosis passie, vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier, maken van ons een uniek en ijzersterk team.

Let’s power your business

Neem contact met ons op

Onze manier van werken

Bij het uitwerken van een applicatie houden we rekening met allerlei aspecten, waaronder de vier essentiële elementen die je hier ziet. Ons doel is om jouw leven te vergemakkelijken en een oplossing te bieden die in al je behoeften voorziet.

Services

We bieden naast technische ondersteuning ook andere services. Wij zijn er voor jou, of je nu remote monitoring, 24/7 service, brandstofbeheer of een noodplan nodig hebt.

Engineering

Onze ervaren applicatie-engineers zijn vanaf het begin betrokken bij het project, en nemen alle opties in overweging om de beste oplossing te kunnen bieden.

Veiligheid

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, voorschriften en certificeringen.

Duurzaamheid

Wat je uitdaging ook is: we bekijken alle mogelijkheden in het kader van duurzaamheid, met het oog op betrouwbaarheid en jouw economische situatie.

We zijn trots op onze projecten

Pop-up theater Studio 100

Nederland Verwarming Koeling Evenementen

Studio 100 bouwde een pop-up theater. Wij onwikkelden een oplossing met garantie van een constante binnentemperatuur van 21°C.

Meer over dit project
We zijn trots op onze projecten

Johan Castberg FPSO

Noorwegen Stroom Oil & Gas

We ontworpen een tijdelijke energieoplossing voor de reis van het productieschip Johan Castberg van Singapore naar Noorwegen.

Meer over dit project
We zijn trots op onze projecten

Feld Entertainment-Disney on Ice

Koeling Evenementen

Disney on Ice benodigt voor hun geweldige shows een kwalitatieve en op maat gemaakte temperatuurvoorziening voor de ijsbanen.

Meer over dit project

Safety first

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Wij ontwerpen applicaties en oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en aan alle voorschriften en certificeringen.

Onze engineers zijn goed opgeleide experts die weten hoe ze in hun werk alle voorschriften moeten volgen. We zijn ISO 9001-, ISO 14001- en OHSAS 18001-gecertificeerd.

LDW

Limiteer je aansprakelijkheid, maak gebruik van onze Loss and Damage Waiver.

Meer over LDW

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact