Skip to main content


Critical facilities

Als downtime geen optie is 

Constante stabiele stroomvoorziening en dito temperatuurregeling is hetgeen waar personen in dit werkveld dagelijks op vertrouwen. Met Pon Energy Rental als jouw partner zorg jij ervoor dat dag en nacht, en onder elke omstandigheid, jouw operatie probleemloos doordraait.

 

Backup- of noodstroomvoorziening
Stroomvoorzieningen met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid die ervoor zorgen dat jij onder elke omstandigheid verder kunt. Dus blind vertrouwen op een stabiele back-up of noodstroomvoorziening waarmee je elke situatie of calamiteit aan kan. Dat is exact hetgeen dat je mag verwachten met ons als jouw partner.

Ziekenhuizen
Als ziekenhuis draag je een grote verantwoordelijkheid. Hulp bij ongevallen, rampen en constant voorbereid zijn op een crisis vergt dagelijks veel van jou en je collega’s. Vertrouwen op een professionele partner, een doordacht noodplan en de bijbehorende apparatuur is een hele zorg minder. Hierdoor is jouw locatie voorbereid op elke situatie, elk uur van de dag, 365 dagen per jaar.

Digitale infrastructuur
Datacenters hebben 24/7 koeling en stroom nodig. Maar wij begrijpen dat het daar niet ophoudt. Met aanvullende diensten zoals load testing, voorbereidingen op een eventuele stroomuitval en een getest calamiteitenplan garanderen we je continuïteit, zelfs in crisissituaties.

Support en monitoring
Is downtime iets wat jij je niet kunt veroorloven? Met ons als vaste partner ben je verzekerd van een stabiele back-up- en/of noodstroomvoorziening. Je krijgt toegang tot onze servicedienst, waar gespecialiseerde technici belangrijke parameters monitoren en je helpen bij elke denkbare uitdaging. Uiteraard ook weer elk uur, elke dag, 365 dagen per jaar.

Kortom garanties op de continuïteit en 24/7 support is wat wij voor jou verzorgen. Dit zodat jij je volledig kunt focussen op de werkzaamheden binnen jouw eigen specialisme.

Wat wij bieden

Bij elk project willen we eerst precies begrijpen wat jij nodig hebt. Tot dit het geval is, blijven we slimme vragen stellen en goed naar je antwoorden luisteren.

Breed assortiment CAT-apparatuur

Caterpillar is beroemd om zijn dieselmotoren. Wij zijn trotse dealer en kunnen daarmee hoogwaardige oplossingen en services garanderen.

Naleving van veiligheidsnormen

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Wij ontwerpen applicaties en oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, voorschriften en certificeringen.

Geschoolde technici

Onze goed opgeleide engineers beschikken over uitgebreide expertise. We doen er alles aan om ervaren technici te behouden en investeren in de training van jong talent.

Uitgebreide dekking

We maken deel uit van de wereldwijde Caterpillar-dealergroep. Dat betekent dat er altijd en overal ervaren technici en onderdelen voor je klaar staan als je ze nodig hebt.

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Waarom onze klanten ons een 9,3 geven

We zijn erg blij met de samenwerking met Pon Energy Rental. Ze zijn altijd op zoek naar oplossingen waarvan we beide kunnen profiteren

Dhr. de Geeter Directeur Procurement, IT and Facility, Studio 100

Onze oplossingen

Stroom

We bieden stroomvoorziening, noodstroom en load banks om te testen. We bedenken de juiste applicatie voor jouw uitdaging.

Meer over deze oplossing

Verwarming

Heb je een betrouwbare verwarmingsoplossing nodig ter ondersteuning van je industriële proces of het klimaat op je locatie? Vraag ons om advies.

Meer over deze oplossing

Koeling

Of je nu op zoek bent naar noodkoeling, seizoensgebonden- of projectkoeling, wij bieden de oplossing die past bij jouw wensen. 

Meer over deze oplossing