Hoe kunnen we u helpen?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ons onderscheidt zijn onze mensen

Wat ons onderscheidt zijn onze mensen

Eerlijk gezegd is het niet de energie van onze verhuuroplossingen die het verschil maakt. Het is de energie van onze mensen. Toegewijde experts, die echt alles willen weten en niets zomaar aannemen. We stellen slimme vragen en vertellen het eerlijk als we bepaalde kennis over jouw wereld niet hebben. Pas dan kunnen we oplossingen bieden die echt werken, vandaag en morgen.

We voelen ons verantwoordelijk voor de wereld waarin we leven. Daarom zoeken we altijd naar mogelijkheden om brandstofverbruik en uitstoot te verminderen. Wat je uitdaging ook is: wij creëren altijd de beste oplossing met oog voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en je economische situatie.

Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de industrie, offshorebedrijven, ziekenhuizen, datacenters, nutsbedrijven en evenementen. Wij zijn er om jou te helpen.

Neem contact met ons op

Onze manier van werken

Bij het uitwerken van een applicatie houden we rekening met allerlei aspecten, waaronder de vier essentiële elementen die je hier ziet. Ons doel is om jouw leven te vergemakkelijken en een oplossing te bieden die in al je behoeften voorziet.

Services

We bieden naast technische ondersteuning ook andere services. Wij zijn er voor jou, of je nu remote monitoring, 24/7 service, brandstofbeheer of een noodplan nodig hebt.

Engineering

Onze ervaren applicatie-engineers zijn vanaf het begin betrokken bij het project, en nemen alle opties in overweging om de beste oplossing te kunnen bieden.

Veiligheid

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, voorschriften en certificeringen.

Duurzaamheid

Wat je uitdaging ook is: we bekijken alle mogelijkheden in het kader van duurzaamheid, met het oog op betrouwbaarheid en jouw economische situatie.

We zijn trots op onze projecten

Pop-up theater Studio 100

Studio 100 bouwde een pop-up theater. Wij onwikkelden een oplossing met garantie van een constante binnentemperatuur van 21°C.

Meer over dit project
We zijn trots op onze projecten

Johan Castberg FPSO

We ontworpen een tijdelijke energieoplossing voor de reis van het productieschip Johan Castberg van Singapore naar Noorwegen.

Meer over dit project
We zijn trots op onze projecten

Feld Entertainment-Disney on Ice

Disney on Ice benodigt voor hun geweldige shows een kwalitatieve en op maat gemaakte temperatuurvoorziening voor de ijsbanen.

Meer over dit project

Safety first

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Wij ontwerpen applicaties en oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en aan alle voorschriften en certificeringen.

Onze engineers zijn goed opgeleide experts die weten hoe ze in hun werk alle voorschriften moeten volgen. We zijn ISO 9001-, ISO 14001- en OHSAS 18001-gecertificeerd.

LDW

Limiteer je aansprakelijkheid, maak gebruik van onze Loss and Damage Waiver

Download the LDW here

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact