Skip to main content

Evenementen

Gegarandeerd de juiste energie op elk evenement

Jouw evenement moet een onvergetelijke ervaring worden. Zowel voor jou als voor je gasten. Met Pon Energy Rental als partner weet je één ding zeker en dat is dat wij er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Als klant merk je direct onze ruime ervaring in de evenementenbranche. We leveren een hoogwaardige stroomvoorziening en verzorgen elke denkbare klimaatoplossing. Met projecten als Disney on Ice en Tomorrowland op onze naam, haal je alle nodige kennis en kunde in huis om ook jouw evenement onvergetelijk te maken.

Inventarisatie
Onze verhuuroplossingen voor stroom, verwarming en koeling geven jouw bezoeker een optimale ervaring. Een zorgvuldige inventarisatie van je plannen vertalen we naar professionele oplossingen en een kwalitatieve aanbieding.

Modificatie
Heb je specifieke wensen die een aanpassing vergen op onze units? Geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat elke unit geheel afgestemd is op jouw wensen en naadloos aansluit op de behoeften en het stroomplan.

Support
Ook na de levering kun je op ons rekenen waar het gaat om kwaliteit en veiligheid. Gedurende het evenement bieden we namelijk 24/7 ondersteuning en indien gewenst zelfs een monteur op standby. Via remote monitoring bewaken we de stabiliteit en signaleren we afwijkende waarden direct op het moment dat deze ontstaan. Op afstand voeren we waar nodig optimalisaties door. Maar ook fysiek staat ons support team paraat, mocht dat nodig zijn.

Kortom, samen met jou zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Jij focust op je evenement, terwijl wij zorgen voor de juiste energie.

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Wat wij bieden

Bij elk project willen we eerst precies begrijpen wat jij nodig hebt. Tot dit het geval is, blijven we kritische vragen stellen en goed naar je antwoorden luisteren.

Breed assortiment CAT-apparatuur

Caterpillar is beroemd om zijn dieselmotoren. Wij zijn trotse dealer en kunnen daarmee hoogwaardige oplossingen en services garanderen.

Naleving van veiligheidsnormen

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Wij ontwerpen applicaties en oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en certificeringen.

Geschoolde technici

Onze goed opgeleide engineers beschikken over uitgebreide expertise. We doen er alles aan om ervaren technici te behouden en investeren in de training van jong talent.

Uitgebreide dekking

We maken deel uit van de wereldwijde Caterpillar-dealergroep. Dat betekent dat er altijd en overal ervaren technici en onderdelen voor je klaar staan als je ze nodig hebt.

Waarom onze klanten ons een 9,3 geven

"We zijn erg blij met de samenwerking met Pon Energy Rental. Ze zijn altijd op zoek naar oplossingen waarvan we beide kunnen profiteren."

Dhr. De Geeter, directeur Procurement, IT and Facility, Studio 100

Onze oplossingen

Stroom

We bieden stroomvoorziening, noodstroom en load banks om te testen. We bedenken de juiste applicatie voor jouw uitdaging.

Meer over deze oplossing

Verwarming

Heb je een betrouwbare verwarmingsoplossing nodig ter ondersteuning van je industriële proces of het klimaat op je locatie? Vraag ons om advies.

Meer over deze oplossing

Koeling

Of je nu op zoek bent naar noodkoeling, seizoensgebonden- of projectkoeling, wij bieden de oplossing die past bij jouw wensen. 

Meer over deze oplossing
man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact