Skip to main content

Tomorrowland is een grootschalig prestigieus outdoor dance-evenement in het belgische Boom en is eerder al eens verkozen tot het beste dancefestival ter wereld. Tienduizenden bezoekers vanuit de hele wereld bezoeken jaarlijks het festival.

Er wordt veel aandacht besteed aan decors en podia waardoor je je als bezoeker waant in een sprookjesachtige wereld. Hierbij wordt aan elk detail gedacht.

Het festival bestaat uit twee delen: de camping en het uitgestrekte festivalterrein met vele stages die bezoekers voorzien van diverse dance streams. Tomorrowland wordt afgesloten met een bijzonder uitgebreide vuurwerkshow.

We zorgen jaarlijks voor alle koeling en ventilatie voor het festivalterrein, voor meer dan 15 locaties, zodat bezoekers volop van de muziek kunnen genieten in een comfortabel klimaat. Daarnaast staan we op de locatie standby.

 

Let’s power you event!

Over dit project

  • Muziekfestival
  • Koeling en Ventilatie
  • Jaarlijks terugkerend

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact