Skip to main content

Studio 100 is een internationale productie maatschappij die al meer dan 20 jaar actief is in de entertainment industrie. Het bedrijf produceert tv-shows, musicals, concerten en heeft meerdere pretparken. Met hun producties toveren ze iedere dag een lach op de gezichten van de bezoekers.

Studio 100 bouwde een pop-up theater, een semi-permanente evenementen locatie. Op dit moment loopt de musical Red Star Line in dit theater. Naast musicals worden ook shows en bijvoorbeeld sport gala’s in de pop-up locatie georganiseerd.

Het pop-up theater behoeft een betrouwbare en flexibele oplossing voor de klimaatbeheersing. Studio 100 koos voor ons als partner omdat wij voor hen een verhuuroplossing op maat ontwikkelden, installeerden en onderhouden met een 24/7 back-up.

We creëerden een oplossing met garantie van een constante binnentemperatuur van 21°C. Het systeem regelt zich automatisch en wordt op afstand in de gaten gehouden. Ons serviceteam is 24/7 beschikbaar om zeker te stellen dat zowel de crew als het publiek van een geweldige avond kunnen genieten.

Over dit project

  • Tijdelijke verwarming en koeling
  • Remote monitoring
  • 24/7 service 

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Pon Energy Rental, zij zoeken altijd naar oplossingen waar beide partijen van kunnen profiteren.

Mr. De Geeter Director Procurement, IT and Facility - Studio 100

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

contact