Skip to main content

Stavernfestivalen is een van de grootste zomerfestivals van Noorwegen en wordt gehouden in Stavern, net buiten Larvik nabij de Larvik golfarena. Het wordt jaarlijks in juli gehouden en er komen ongeveer 75.000 bezoekers gedurende drie dagen.

Het festival biedt de beste lokale en internationale artiesten. Als je de volledige festivalervaring wilt ervaren, kun je samen met duizenden andere bezoekers op de camping verblijven en genieten van de festiviteiten met activiteiten zoals volleybal, een foodcourt en goede muziek.

Het festival heeft een grote stroombehoefte, verdeeld over verschillende locaties. We hebben met onze generatoren de foodcourt, 4 bar gedeeltes, een camping en merchandise van stroom en distributie voorzien. Met onze batterijen leverden we stroom voor beide podia.

Naast alle apparatuur die op locatie werd geleverd, namen onze technici de applicatie in bedrijf en stonden we 24/7 standby.

 

Let’s power your festival!

Over dit project

  • Batterij oplossing
  • Stand-by monteur     
  • Duurzame stroomvoorziening

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact