Skip to main content


Offshore

Vertrouwen op robuuste, kwalitatieve oplossingen voor iedere situatie  

Aan offshore klanten biedt Pon Energy Rental oplossingen met de hoogste veiligheids-, betrouwbaarheids- en kwaliteitscertificeringen. Een absolute vereiste voor de olie-, gas- en scheepvaartindustrie. Want zelfs de kleinste menselijke fout of technisch mankement kan uitmonden in een calamiteit met grote gevolgen voor zowel mens als milieu.


Inzetbaarheid
Wij leveren NORSOK-Z-015 gecertificeerde primaire- en back-up stroomoplossingen voor scheepvaart en olie- & gasplatformen. Onze XQ Offshore Power-modules zijn standaard voorzien van brand- en gasdetectie, blussystemen, luchtafsluiting, vonkenvanger, noodstop en een mist eliminator.

EC-conformiteitsverklaring
Daarnaast dragen de machines een EC-conformiteitsverklaring, met normen zoals EN-ISO 12100: 2010, EN-IEC 60204-1: 2006, EN-IEC 61439-1: 2011, EN-ISO 13849-1: 2015, EN-IEC 62061: 2005 en EN12079-1.

LRAQ, NORSOK en DNV
De verhuur apparatuur kent normeringen van NORSOK- Z-015, Rigsafe- en DNV 2.7.1 van Lloyd’s, en zijn geclassificeerd voor plaatsing in non-hazardous zones. Logischerwijs hebben verschillende machines wel verschillende certificeringen.

Maatwerk
Plaatsing is dus altijd maatwerk. Ons team van technisch- en veiligheidsspecialisten maakt van jouw specifieke eisen en/of wensen een aanbieding op maat. Op deze manier ben je met ons als partner altijd verzekerd van het hoogste kwaliteits- en veiligheidsniveau. Zo dragen wij als leverancier ook ons steentje bij aan een veilige werkomgeving en milieubehoud.

24/7 Support
Als klant in de offshore heb je toegang tot 24/7 support waarbij je kunt rekenen op ervaren technici die je bijstaan bij elke uitdaging. Ongeacht wanneer deze zich voordoet.

Kortom, wij verzorgen de stroomvoorziening, de bijbehorende certificeringen, ruime voorzorgsmaatregelen en de support. Hierdoor kun jij je volledig focussen op de uitvoer van de offshore-operatie.

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Wat wij bieden

Bij elk project willen we eerst precies begrijpen wat jij nodig hebt. Tot dit het geval is, blijven we kritische vragen stellen en goed naar je antwoorden luisteren.

Breed assortiment CAT-apparatuur

Caterpillar is beroemd om zijn dieselmotoren. Wij zijn trotse dealer en kunnen daarmee hoogwaardige oplossingen en services garanderen.

Naleving van veiligheidsnormen

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Wij ontwerpen applicaties en oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, voorschriften en certificeringen.

Geschoolde technici

Onze goed opgeleide engineers beschikken over uitgebreide expertise. We doen er alles aan om ervaren technici te behouden en investeren in de training van jong talent.

Uitgebreide dekking

We maken deel uit van de wereldwijde Caterpillar-dealergroep. Dat betekent dat er altijd en overal ervaren technici en onderdelen voor je klaar staan als je ze nodig hebt.

Waarom onze klanten ons een 9,3 geven

Pon Energy Rental is een proactieve leverancier die goed weet in te spelen op de klantbehoefte. Ze speelden een cruciale rol om dit project tot een succes te brengen. Wij zijn onder de indruk van de expertise van Pon Energy Rental om op een veilige en efficiënte wijze de juiste applicatie te leveren.

Dhr. Hans Inge Hatlevik Task Force Leader bij Oseberg sør, Equinor

Onze oplossingen

Stroom

We bieden stroomvoorziening, noodstroom en load banks om te testen. We bedenken de juiste applicatie voor jouw uitdaging.

Meer over deze oplossing

Verwarming

Heb je een betrouwbare verwarmingsoplossing nodig ter ondersteuning van je industriële proces of het klimaat op je locatie? Vraag ons om advies.

Meer over deze oplossing

Koeling

Of je nu op zoek bent naar noodkoeling, seizoensgebonden- of projectkoeling, wij bieden de oplossing die past bij jouw wensen. 

Meer over deze oplossing
man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact