Skip to main content


Utilities

Het maatschappelijk belang van jouw continuïteit 

 

Voor elk nutsbedrijf is het van levensbelang dat de energieleverancier aan jouw vraag kan voldoen. Maar wanneer de vraag uit de markt het aanbod overstijgt leidt dit tot leveringsproblemen en/of stroomuitval. Pon Energy Rental begrijpt de essentie van deze uitdaging en het maatschappelijke belang om jouw voorzieningen ongeacht de omstandigheden draaiende te houden.

Groeiende vraag
Een van de belangrijkste uitdagingen van een nutsbedrijf is de toenemende vraag vanuit de markt. Bevolkingsgroei en technische ontwikkelingen zijn de hoofdoorzaak van deze problematiek. Als jouw energiepartner verzorgen wij continuïteit door het tijdelijk aanbieden van capaciteit.

Maatwerk
Pon Energy Rental levert tijdelijke stroomvoorzieningen afgestemd op jouw specifieke behoeften. Door de inzet van deze cruciale voorzieningen houd je jouw belangrijke structuren operationeel. Ook in tijden van aanhoudende tekorten.

Expertise
Als onderdeel van het Caterpillar-netwerk staan we 24/7 voor jou paraat met apparatuur en technische expertise. Je krijgt toegang tot onze specialistische support met enkel hoogopgeleide ervaren technici. Wij bieden services zoals ondersteuning bij het toetsen van je noodplan, het op afstand monitoren van de apparatuur tot het garanderen van een optimale werking tijdens crisissituaties.

Kortom, wij focussen volledig op het voorkomen en oplossen van problemen. Op deze manier kun jij je richten op de exploitatie en groei van jouw nutsbedrijf.

Wat wij bieden

Bij elk project willen we eerst precies begrijpen wat jij nodig hebt. Tot dit het geval is, blijven we slimme vragen stellen en goed naar je antwoorden luisteren

Breed assortiment CAT-apparatuur

Caterpillar is beroemd om zijn dieselmotoren. Wij zijn trotse dealer en kunnen daarmee hoogwaardige oplossingen en services garanderen.

Naleving van veiligheidsnormen

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Wij ontwerpen applicaties en oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, voorschriften en certificeringen.

Geschoolde technici

Onze goed opgeleide engineers beschikken over uitgebreide expertise. We doen er alles aan om ervaren technici te behouden en investeren in de training van jong talent.

Uitgebreide dekking

We maken deel uit van de wereldwijde Caterpillar-dealergroep. Dat betekent dat er altijd en overal ervaren technici en onderdelen voor je klaar staan als je ze nodig hebt.

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Waarom onze klanten ons een 9,3 geven

We zijn erg blij met de samenwerking met Pon Energy Rental. Ze zijn altijd op zoek naar oplossingen waarvan we beide kunnen profiteren

Dhr. de Geeter Directeur Procurement, IT and Facility, Studio 100

Onze oplossingen

Stroom

We bieden stroomvoorziening, noodstroom en load banks om te testen. We bedenken de juiste applicatie voor jouw uitdaging.

Meer over deze oplossing

Verwarming

Heb je een betrouwbare verwarmingsoplossing nodig ter ondersteuning van je industriële proces of het klimaat op je locatie? Vraag ons om advies.

Meer over deze oplossing

Koeling

Of je nu op zoek bent naar noodkoeling, seizoensgebonden- of projectkoeling, wij bieden de oplossing die past bij jouw wensen. 

Meer over deze oplossing