Skip to main content


In Noorwegen zijn gemeenten en kritische voorzieningen verplicht een calamiteitenplan te hebben voor het geval het elektriciteitsnet uitvalt. Voor een grote netbeheerder hebben wij een plan opgesteld om een noodstroomvoorziening te garanderen in geval van een storing in het stroomnet.

Samen met de klant hebben we de situatie volledig doorgenomen totdat we er zeker van waren dat het plan voorzien was van alle benodigde aspecten. Tijdens de inventarisatie kwamen we erachter dat er behoefte was aan drie verschillende set-ups, om meerdere scenario’s te dekken.

De verschillende sets bevatten generatoren met capaciteiten van 150, 250 en 500 kVA, transformatoren van 400 tot 230 V en kabelsets. De sets staan stand-by op onze werf, zodat ze direct beschikbaar zijn in geval van een storing van het electriciteitsnetwerk.

Naast een uitgebreide lijst van benodigde apparatuur, bevat het calamiteitenplan afspraken over contactgegevens, levertijden en verantwoordelijkheden. De klant kan ons 24/7 bereiken. Wij zorgen ervoor dat het transport, de apparatuur en de resources voor het in gebruik stellen van de installatie zo snel mogelijk worden geregeld.

Heb jij het risico van stroomuitval afgedekt? Wij zijn er om te helpen!

Ik heb interesse in een calamiteitenplan

Over dit project

  • Noodstroom  
  • Calamiteitenplan   
  • Stroomstoring

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact