Skip to main content

Sira-Kvina is een elektriciteitsproductiebedrijf dat duurzame energie produceert in 8 waterkrachtcentrales, gebruikmakend van water uit Rogaland en Agder in Noorwegen. Ze hebben een jaarlijkse productie van 6800 GWH, wat overeenkomt met ongeveer 5% van de gehele stroomproductie van Noorwegen. Het bedrijf werd opgericht op 4 oktober 1963 en heeft sindsdien gezorgd voor innovatie en duurzame energieproductie  in de industrie. In 1976 waren ze een van de eerste bedrijven die een computer gestuurd operationeel centrum gebruikten.

We werden gecontacteerd door Sira-Kvina op woensdag 6 december, omdat ze een nieuw noodstroomschakelbord gingen testen en gepland onderhoud gingen uitvoeren voor een periode van 14 dagen. Om operationeel te blijven, hadden ze een tijdelijke stroomoplossing nodig.

Op vrijdag 8 december werden een 1250KVA-generator en een hoogspanningstransformator afgeleverd en aangesloten door onze ervaren technici. Er werd170 meter kabel gelegd om ervoor te zorgen dat alle aansluitpunten waren aangesloten op onze tijdelijke stroomoplossing.

Op zaterdag was de oplossing operationeel en werd de 1250KVA -generator gebruikt om het nieuwe noodschakelbord te testen. Onze generatoren werden aangepast voor een remote startoplossing van het noodstroompaneel van de klant.

De apparatuur werd op 21 december losgekoppeld nadat de klant het systeem had getest en onderhoud had uitgevoerd.

Over dit project

  • Back-up stroomvoorziening
  • Testen van noodschakelbord
  • Hoogspanning

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact