Skip to main content

Agder Gruppen, een toonaangevende leverancier in de verhuur van bouwmachines, heeft contact met ons opgenomen omdat zij grote behoefte hadden aan tijdelijke stroom tijdens de aanleg van de nieuwe snelweg E18 nabij Porsgrunn, Noorwegen waar een tunnel zal worden gebouwd. Hun klant, Eiffage, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, is een Frans bedrijf met uitgebreide expertise in de wegenbouw. Zij wonnen de aanbesteding voor de aanleg van de E18 in het gebied en hadden daarom extra bouwkracht nodig.

Het wegennet in Noorwegen moet worden gemoderniseerd vanwege een gebrek aan capaciteit. De E18 ten zuiden van Oslo is de volgende en er worden grotere en betere snelwegen aangelegd in en rond Porsgrunn. Op de route is een tunnel nodig, waarvoor extra stroomvoorziening nodig is. De bouwplaats is afhankelijk van stroom om machines en uitrusting te bedienen, en de uitrusting bevindt zich in de fabriek van Metrostav Norge in Herregårdsbekken.

Agder Gruppen nam op 3 februari contact met ons op en de apparatuur was op 7 februari geïnstalleerd. Wij hebben 2 x 1500kVA generatoren geleverd met 3000ltr brandstoftanks. Door de wisselende werkzaamheden tijdens de ontwikkeling is de behoefte en de belasting gevarieerd. Op 20 juni werd een loadbank van 3000 kVA geïnstalleerd om de machines te testen en ervoor te zorgen dat ze het gespecificeerde vermogen leveren en lage belasting compenseren. Er werd ontdekt dat de behoefte is veranderd en op 18 augustus werd een generator van 500 kVA met een brandstoftank van 3000 liter geïnstalleerd, voordat een van de generatoren van 1500 kVA op 28 augustus werd teruggestuurd. Het contract loopt nog en we passen de oplossing voortdurend aan de behoefte aan, dankzij een goede dialoog met de klant.

Over dit project

  • Construction project
  • Tijdelijke stroom
  • Loadbank test

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact