Skip to main content

Industrie

Continuïteit in stroom- en temperatuurmanagement

Betrouwbare (nood)stroomvoorzieningen en stabiele klimaatoplossingen zijn van essentieel belang in industriële omgevingen. Want uitval op de temperatuur voorziening en stroomstoringen gaan hand-in-hand met materiële schade en productieverlies. Maar met een robuust noodstroom plan, voldoende back-up capaciteit en support bieden wij precies de ondersteuning die jij zoekt.

 

Seizoens capaciteit
Seizoenspieken in energieverbruik stellen industriële omgevingen jaarlijks bloot aan hogere productiekosten. Met het huren van extra capaciteit voor stroom- en/of temperatuurmanagement creëer je ook tijdens deze pieken een constante en ideale werkomgeving. Zo weet je zeker dat jouw productieproces het gehele jaar op volle snelheid doordraait.

Spanningsfluctuaties
Elke productieomgeving heeft een stabiele stroom- en/of temperatuur voorziening nodig. Met ons als partner kun je eventuele pieken in je energiebehoefte opvangen middels een tijdelijke oplossing. Bijvoorbeeld wanneer het vaste net de piekbelasting niet aankan, of wanneer je een zware motor of machine moet opstarten.

Hoogwaardige oplossingen
Als onderdeel van het Caterpillar-netwerk bieden we de industriële sector slechts hoogwaardige oplossingen. Dit betekent dat we altijd ervaren en deskundige technici en kwalitatieve machines binnen handbereik hebben. Hierdoor beschik jij als klant over een compleet scala aan producten en diensten om jouw productieproces te laten floreren.

Veiligheid & support
Op elk niveau een constante focus op veiligheid is voor ons een vanzelfsprekendheid. Al onze oplossingen voldoen aan de geldende veiligheidsnormen, eisen en standaarden. Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, reken dan op 24/7 support van het hoogste niveau.

Kortom continuïteit in combinatie met de hoogst denkbare kwaliteit en service. Dit allemaal zodat jij je volledig kunt focussen op de uitvoer en optimalisatie van jouw productieproces.

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Wat wij bieden

Bij elk project willen we eerst precies begrijpen wat jij nodig hebt. Tot dit het geval is, blijven we kritische vragen stellen en goed naar je antwoorden luisteren.

Breed assortiment CAT-apparatuur

Caterpillar is beroemd om zijn dieselmotoren. Wij zijn trotse dealer en kunnen daarmee hoogwaardige oplossingen en services garanderen.

Naleving van veiligheidsnormen

Voor ons staat ieders veiligheid voorop. Wij ontwerpen applicaties en oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, voorschriften en certificeringen.

Geschoolde technici

Onze goed opgeleide engineers beschikken over uitgebreide expertise. We doen er alles aan om ervaren technici te behouden en investeren in de training van jong talent.

Uitgebreide dekking

We maken deel uit van de wereldwijde Caterpillar-dealergroep. Dat betekent dat er altijd en overal ervaren technici en onderdelen voor je klaar staan als je ze nodig hebt.

Waarom onze klanten ons een 9,3 geven

We zijn erg blij met de samenwerking met Pon Energy Rental. Ze zijn altijd op zoek naar oplossingen waarvan we beide kunnen profiteren

Dhr. de Geeter Directeur Procurement, IT and Facility, Studio 100

Onze oplossingen

Stroom

We bieden stroomvoorziening, noodstroom en load banks om te testen. We bedenken de juiste applicatie voor jouw uitdaging.

Meer over deze oplossing

Verwarming

Heb je een betrouwbare verwarmingsoplossing nodig ter ondersteuning van je industriële proces of het klimaat op je locatie? Vraag ons om advies.

Meer over deze oplossing

Koeling

Of je nu op zoek bent naar noodkoeling, seizoensgebonden- of projectkoeling, wij bieden de oplossing die past bij jouw wensen. 

Meer over deze oplossing
man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact