Skip to main content

Via Klettur, een Caterpillar-dealer op IJsland, ontvingen wij een aanvraag voor een noodstroomvoorziening. De aanvraag kwam van VSV, een lokale visser uit Vestmannaeyjar – een klein eiland voor de kust van IJsland. Van de twee stroomkabels die van het vaste land naar het eiland liepen, werkte één kabel niet goed, waardoor de totale capaciteit met regelmaat onvoldoende bleek.

Met een naderend visseizoen inzicht, zag VSV de onstabiele stroomvoorziening op het eiland als een potentiële bedreiging. Om problemen met de productielijnen voor te blijven en een maximale up time te garanderen was er snel een betrouwbare oplossing nodig.

Pon Energy Rental heeft het visserijbedrijf in het voorjaar 2x 1250kVA generators geleverd, die een stabiele stroomvoorziening garandeerden. Klettur, de lokale CAT dealer, verzorgde voor ons de installatie en het onderhoud voor VSV.

Over dit project

  • Noodstroomvoorziening
  • Piekbelasting
  • Voedingsmiddelen industrie

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact