Skip to main content


Het ziekenhuis in Vestfold in Noorwegen nam contact met ons op omdat ze een betrouwbare back-up stroomoplossing nodig hadden in afwachting van de permanente installatie. Hun back-up oplossing was toe aan vervanging door nieuwe apparatuur en vanwege de lange levertijd was er behoefte aan een tijdelijke oplossing.

Voor een ziekenhuis is het van cruciaal belang om over een betrouwbare stroombron te beschikken, aangezien zij zich geen downtime kunnen permiteren. De veiligheid en gezondheid van de patiënten en medewerkers moet altijd gegarandeerd zijn, en daarom is een betrouwbare leverancier van cruciaal belang. We zijn er trots op een partner te zijn die veilige en betrouwbare back-up oplossingen levert aan kritieke faciliteiten zoals ziekenhuizen, en dat deze verantwoordelijkheid aan ons wordt toevertrouwd.

Onze levering betrof 2 stuks 1500 kVA generatoren met 2 transformatoren en kabels. De oplossing werd in september 2021 in gebruik genomen en in februari 2023 weer buiten gebruik gesteld. Onze technici waren 24/7 beschikbaar in geval van nood en voerden indien nodig ook service uit aan de units.

Over dit project

  • Noodstroom
  • Stroom voor ziekenhuis
  • Kritische omgeving

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact