Skip to main content

Horten skipsreparasjoner (scheepsreparaties) nam contact met ons op bij Pon Energy Rental omdat het schip REM POWER, een bevoorradingsschip voor offshore windparken, aangemeerd moest worden. Om die reden was snel extra stroom benodigd zodat alle noodzakelijke functies van stroom voorzien konden worden. Met een kraan hebben we een 550kVA CAT EU5 generator op het schip geplaatst en deze direct aangesloten op het generatorschakelbord aan boord. Dit voorzag het schip tijdens de werkzaamheden van 440V 60Hz.

Onze nieuwe EU5-generatoren zijn een goed alternatief voor de oudere EU3-generatie generatoren omdat ze een lagere CO2-uitstoot en een lager geluidsniveau hebben. Ze kunnen ook worden gebruikt met hernieuwbare brandstoffen zoals HVO voor een nog duurzamer milieuprofiel.

Een week later waren de reparatiewerkzaamheden afgerond en werd de generator terug getransporteerd naar ons depot waar hij gereed werd gemaakt voor de volgende huurperiode.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verhuuroplossingen: https://ponenergyrental.com/be-nl/contact/

Over dit project

  • Extra stroom voor bevoorradingsschip offshore windparken
  • Snelle implementatie
  • Lage emissies

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact