Skip to main content

Dow is actief in de petrochemische industrie. Ze leveren oplossingen voor klanten op het gebied van verpakkingen, infrastructuur en consumentenzorg. Koeling is een essentieel element in hun productieproces. Als toevoeging op hun vaste koelinstallaties is in het voorjaar en de zomer extra capaciteit nodig zodat hun productie op maximale output blijft.

De installatie bestaat uit twee luchtgekoelde chillers met een totaal vermogen van 1MW. De units zijn uitgerust met een interne pomp die gekoeld water verdeelt via een netwerk van flexibele leidingen. De installatie is verbonden met de controlekamer van de klant en kan op afstand worden gemonitord om ervoor te zorgen dat de oplossing 24/7 draait.

Aangezien zowel de productieniveaus als de weersomstandigheden door de jaren heen kunnen fluctueren, voorzien we in een schaalbare opzet voor deze toepassing. Dit geeft de klant de nodige flexibiliteit om het productieproces optimaal te ondersteunen.

 

Over dit project

  • Tijdelijke koeloplossing
  • Schaalbare opzet
  • Maximale productieoutput

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact