Skip to main content

Rock Werchter is een inmiddels legendarisch pop-en rockfestival dat elk jaar plaatsvindt in het belgische dorpje Werchter. Met 88.000 bezoekers per dag in 2022 is Rock Werchter het grootste rock/popfestival van België. Het festival werd op de European Festival Awards meermaals bekroond, in 2016 werd het door de artiesten als beste festival verkozen en het won in 2017 de award voor Beste groot Europees Festival.

We leverden een op maat gemaakte HVAC-oplossing voor podiumtent “The Barn” met het doel een comfortabel klimaat met voldoende zuurstof te voorzien voor de bezoekers. “The Barn” is één van de grootste festivaltenten die je kunt vinden met indrukwekkende afmetingen met een hoogte van 16,4 meter, een breedte van 75 meter en een lengte van 115 meter.

We leverden een combinatie van luchtbehandelingskasten, koelmachines en ventilatoren die op hoogte waren gemonteerd op een frame. De units werden in real-time bestuurd en gemonitord. De totale koelcapaciteit was 3600kW en de totale afzuigcapaciteit 630.000m3.

Dit is verreweg de meest uitgebreide koeloplossing die we ooit hebben geleverd en we zijn er trots op een van de partners te zijn die dit evenement tot een succes hebben gemaakt.

Over dit project

  • Muziekfestival
  • Koeling en Ventilatie
  • Jaarlijks terugkerend

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

man next to machine

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact