Skip to main content

Interview met Alette Rozenbroek

Alette is 54 jaar oud en woont in Balen, België met haar partner en 4 paarden. Zij werkt als Sales Support Coördinator bij de vestiging van Pon Energy Rental in Bladel.

Alette kwam in 2011 bij het bedrijf als Sales Support Coördinator en bekleedt deze functie vandaag de dag nog altijd omdat ze veel plezier beleeft aan haar werk. De rol biedt veel gevarieerde werkzaamheden, vaak in een hoog tempo en frequente communicatie met zowel medewerkers als klanten.

Ze heeft een  MEAO – Nima B-opleiding in verkoop en marketing gevolgd, wat een groot voordeel is in haar huidige rol.

Eén van de dingen die ze het leukst vindt aan het werken in de verhuurbranche is dat elke dag anders is met nieuwe uitdagingen. Dit maakt de job erg dynamisch en leuk. Ook het kunnen beantwoorden van de vragen van onze klanten en het op een bevredigende wijze kunnen afhandelen van hun verzoeken is iets wat zij benadrukt.

In haar vrije tijd houdt ze van paardrijden, wandelen en tijd doorbrengen met haar kleindochter.

 

3 vragen

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

De samenwerking met mijn collega’s en de passie van ons hele team om een klant altijd te willen helpen.

Wat zijn jouw hobby’s en interesses?

Paardrijden, wandelen en mijn kleindochter.

Hoe zou je het werken bij Pon Energy Rental omschrijven en wat is je meest trotse werkmoment?

Werken bij Pon is dynamisch, geen dag is hetzelfde omdat de verhuurmarkt continu anticipeert op bepaalde gebeurtenissen. Het leukste is dat je de verzoeken van de klant naar volle tevredenheid kunt beantwoorden. Het meest trots ben ik op het vertrouwen dat onze vaste klanten hebben in onze organisatie, mensen en materieel.

Werken bij Pon is dynamisch, geen dag is hetzelfde omdat de verhuurmarkt continu anticipeert op bepaalde gebeurtenissen.

Alette Rozenbroek Sales Support Coordinator