Skip to main content

Interview met Chrisander Kamsvåg

Chrisander is 23 jaar oud en woont in Geithus , Modum. Hij werkt als Service & Maintenance Engineer op het depot in Drammen.

In 2022 werd hij gecertificeerd hoogspanningsmonteur en na een korte periode als buitendienstmonteur trad hij in november 2023 in dienst als Service & Onderhoudsmonteur. Hoewel hij vrij nieuw is in het bedrijf, heeft hij al aan verschillende projecten gewerkt, zowel klein als groot en met verschillende soorten toepassingen.

Buiten zijn werk houdt hij zich bezig met hobby’s zoals tijd doorbrengen met vrienden, autorestauratie, gewichtheffen en horloges. Zijn nieuwste project is een Audi die hij volledig heeft opgeknapt en gerestaureerd.

Chrisander hecht veel waarde aan zijn collega’s, aan de werkomgeving en de samenwerking tussen twee de verschillende medewerkers en afdelingen. “Het leukste aan het werken bij Pon Energy Rental zijn de collega’s, we hebben veel plezier samen tijdens het werk.”

 

3 vragen

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste aan mijn baan vind ik dat de werkzaamheden erg gevarieerd zijn, ik werk veel op projectlocaties met verschillende toepassingen maar ook op het depot met verschillende taken. De projecten variëren ook erg in omvang, wat erg leuk is, en ik kom ook veel verschillende oplossingen en toepassingen tegen.

Wat zijn je hobby’s en interesses?

Ik besteed een groot deel van mijn vrije tijd aan het opknappen en repareren van mijn auto. Een andere interesse gaat uit naar hoogspanningstoepassingen. Ik ben zeer geïnteresseerd in het vak en besteed veel tijd aan het bekijken van verschillende toepassingen en werkzaamheden waarbij verschillende hoogspanningstoepassingen betrokken zijn. Ik houd ook van gewichtheffen in de sportschool, en ik heb een passie voor horloges.

Hoe zou je het werken bij Pon Energy Rental omschrijven en wat is je meest trotse werkmoment?

De samenwerking tussen de engineers en de overige medewerkers is erg goed en je hebt een goede variatie aan werkzaamheden. Het zijn absoluut de mensen die het grootste pluspunt vormen als je hier werkt.

Het leukste aan werken bij Pon Energy Rental zijn de collega’s, we werken met veel plezier samen.

Chrisander Kamsvåg Service & Maintenance Engineer