Skip to main content

Service & Maintenance Engineer

Solliciteer nu
man next to machine
Techniek
Deel deze vacature

Vanwege de uitbreiding van ons Operations team zijn we op zoek naar een Service & Maintenance Engineer voor onze vestiging in Bladel. Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat onze Caterpillar verhuuroplossingen in topconditie blijven. Dit betekent onder andere dat onze verhuur apparaten een optimale service krijgen voordat ze weer naar onze klanten gaan. Daarnaast behoort installatie van onze verhuur apparaten op wisselende klant locaties tot één van jouw hoofdtaken. In deze rol rapporteer je aan onze Service & Maintenance Coordinator.

Wij zijn op zoek naar een zelfstartende Engineer die van vele technische markten thuis is. Je hebt een positieve instelling, flinke dosis energie en een ‘getting the job done’ mentaliteit. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je bent collegiaal en oplossingsgericht. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde technische MBO niveau 3 of 4 opleiding;
  • energie en zin om 32 – 40 uur per week bij Pon Energy Rental aan de slag te gaan;
  • ervaring met het verlenen van service aan technische apparaten op het gebied van Power en/of Temperature Control;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Je vindt het geen probleem om dagelijks met je servicebus op pad te zijn.

Solliciteer op deze vacature

We horen graag van je!

Ruud van den Heuvel

HR Advisor

Interesse in deze vacature, maar heb je toch eerst nog een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op met Ruud van den Heuvel (HR Advisor) via +31 (0)6 57 693 749 of [email protected].

Hij beantwoordt jouw vragen graag!