Skip to main content

Minimaliseer down time met een calamiteitenplan

Wat doe je als het elektriciteitsnet uitvalt of jouw vaste installatie in storing valt? Bij uitval is een goed calamiteitenplan en een betrouwbare leverancier essentieel om de down time tot een minimum te beperken.

Bij Pon Energy Rental bieden we calamiteitenplannen voor stroom, verwarming en koeling. Het plan omvat gedetailleerde informatie over contactpersonen, adressen en andere relevante gegevens. Dit maakt het zowel voor jou als klant gemakkelijk om direct te handelen, en voor ons om de applicatie binnen een beperkt tijdsbestek te installeren. Dit zorgt ervoor dat stilstand tot een minimum wordt beperkt.

We hebben meerdere locaties in Noorwegen, België en Nederland. Op onze depots hebben we apparatuur en technici beschikbaar. We zijn 24/7 bereikbaar dus we kunnen in geval van nood snel zowel apparatuur als technici sturen.

Wil je down time volledig uitsluiten? Plaats dan een back-up oplossing op je project locatie.

De generator wordt aangesloten en staat stand-by. U kunt ervoor kiezen om hem handmatig te starten wanneer dat nodig is, of om een hoofdregelaar te installeren in het bestaande bedieningspaneel. Deze regelaar bewaakt dan het elektriciteitsnet en indien de normale stroomtoevoer instabiel wordt of uitvalt, start de generator automatisch en neemt de belasting over.

In een dergelijk scenario’s hebben we methodes voor het periodiek testen en onderhouden van de apparatuur. Voor verwarmings- en koeloplossingen kunnen we dezelfde oplossing bieden, met aangesloten machines die stand-by staan. Als het interne verwarmings- of koelsysteem van de eindgebruiker uitvalt of als er meer capaciteit nodig is, wordt onze apparatuur ingeschakeld

Terug naar het overzicht