Skip to main content

Er is een nieuw berdrijventerrein in aanbouw buiten Gardemoen, waar duurzame energieoplossingen een focus en vraag van de ontwikkelaars zijn. In het gebied zullen bedrijven gevestigd zijn die actief zijn in de logistiek, detailhandel, kantoren, industrie  en hotels. 

Statkraft bouwt momenteel een innovatieve energiecentrale voor de gebouwen in het gebied, waaronder het World Seafood Center. Deze centrale zal het gebouw  voorzien van hernieuwbare thermische energie. Omdat het interne stadskoelingssysteem nog niet geïnstalleerd was, had de klant in de tussentijd behoefte aan een tijdelijke koeloplossing. 

We hebben een 500kW chiller, een pomp, een warmtewisselaar plus toebehoren voor het stadskoelingssysteem geleverd. Deze leveren tijdens de bouw comfortkoeling aan gebouwen in het gebied. Onze oplossing is in maart 2023 geleverd en geïnstalleerd en zal tot december 2023 in gebruik zijn. Onze oplossing is volledig elektrisch en volledig emissievrij. 

We hebben een 500kW chiller, een pomp, een warmtewisselaar en apparatuur aan het stadskoelsysteem geleverd die voor comfortkoeling zorgt. Onze oplossing is volledig elektrisch en volledig emissievrij.

 

Over dit project

  • Geen uitstoot
  • Tijdelijke koeling
  • Comfortkoeling

Wij bieden de volgende diensten

24/7

support

Remote

monitoring

Transport

(levering op locatie)

Inhouse

engineering

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Deel je uitdagingen en vertel ons wat je wil bereiken. Onze experts denken graag met je mee en bieden advies op maat. Samen creëren we de juiste verhuuroplossing voor elk project.

Contact